Trendi modnih pričesk 2019: Matrix Look & Learn seminar

Podatki o dogodku:

Kraj:
OOZ Kamnik, Tomšičeva 11, 1240 Kamnik

Datum in ura:
12.3.2019, 10:00 - 13:00

Kategorija:
Izobraževanja, Dogodki OOZ

Cena:Opis dogodka:

Vabimo vas na delavnico, na kateri boste spoznali tehnike barvanja in nege las s profesionalnimi barvami Matrix in lasno koz,etiko Biolage

Opis programa:

Matrix Look & Learn seminar
 
 
Blond & Brunette & Vivid trendi 2019 – od klasike do igrivih slogov, katere bo vsak prisoten stilist/frizer, lahko takoj vpeljal v vsakodnevno delo v salonu!
 
Uporabniško dodana slika 


Termin in kraj izvedbe
Torek, 12. 3. 2019 od 10:00 – 13:00
Območna obrtno-podjetniška zbornica Kamnik
Tomšičeva 11, Kamnik
 
 
Look & Learn  seminar

Na Matrix Look & Learn seminarju Vam  bomo predstavili preproste in nekompleksne trende v  koloraciji & styling-u 2019, ki  jih bo vsak prisoten stilist/frizer lahko integriral v vsakodnevno delo v salonu. Poskušali vam bomo približati svet in razmišljanje o Blond & Brunette & Vivid stylingih z multicolor modeli. Prikazane bodo tudi različne tehnike barvanja.
 
Seminar je organiziran v sodelovanju gorenjskih zbornic, s podjetjem Nobelcos Group d.o.o. Domžale, ki že več kot 10 let slovenskim frizerskim salonom dobavlja vodilno ameriško profesionalno kozmetiko Matrix in Biolage. Vizija podjetja je zgraditi in združiti največjo in najbolj izobraženo svetovno skupnost frizerjev, ki jo podpirajo izrazni navdihi, enostavni izdelki in storitve za vse.
 
Blagovna znamka Matrix ponuja široko paleto profesionalnih izdelkov za nego in oblikovanje las, permanetne in demi-permanentne barve za lase brez amonijaka, teksture za lase in vse ostale pripomočke. Naj poudarimo, da Matrix barve, ki zajemajo liniji SoColor Beauty in Sync, naredijo lase brezhibne in bogate, ter zagotavljajo obstojno ter intenzivno barvo. Lasna kozmetika Biolage, pa temelji na izdelkih, ki vsebujejo naravne sestavine in ne vsebujejo parabenov. Z uporabo lasne kozmetike Biolage so lasje že po prvi uporabi mehki in sijoči.
 
Zagotavljamo vam, da bodo na seminarju predstavljene tehnike, nasveti in namigi Matrix trenerja, prebudili vašo ustvarjalnost, s katero boste vplivali na zadovoljstvo strank, ki vam zaupajo nego las in oblikovanje pričesk! Pridružite se nam in uživajte v enostavnosti in učinkovitosti frizerske profesionalnosti, ki jo ponuja blagovna znamka Matrix.
 
Bodite vsak dan boljši, bolj ustvarjalni! Naj bo to vaša konkurenčna prednost!


POGOJI PRIJAVE IN ODJAVE
Na delavnico se prijavite preko spletne prijavnice, TUKAJ, najkasneje en dan pred terminom izvedbe. Udeležba na dogodku je brezplačna.

 
Morebitne odjave sprejemamo pisno, največ 3 dni pred dogodkom, sicer vam zaračunamo administrativne stroške v višini 10 €
 
DODATNE INFORMACIJE
OOZ Kamnik, Mag. Barbara Jančar Rozman, telefon: 01/ 8319 810, e-naslov: barbara.jancar@ozs.si
OOZ Radovljica, Petra Ambrožič, telefon: 04/ 53 20 280, e-naslov: petra.ambrozic@ozs.si
OOZ Škofja Loka, Petra Dolenc, telefon: 04/ 50 60 205, e-naslov: petra.dolenc@ozs.si