Tradicionalno strokovno srečanje tekstilcev

Podatki o dogodku:

Kraj:
Hotel ANKARAN

Datum in ura:
11.10.2019, 9:30 - 12.10.2019, 15:43

Kategorija:
Dogodki sekcij in odborov

Cena:Opis dogodka:

Strokovno srečanje za vas organizira Sekcija tekstilcev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije. Pred nami so novi strokovni izzivi, zanimiv program predavanj za vse člane, ustvarjalci in izdelovalci modnih oblačil, pletenin, delovnih oblačil, dekorativnega programa za dom in gospodinjstvo, spodnjega perila in spalnega programa ter ostali. Tudi letos bo skupna družabna večerja. Na zbor ste vabljeni vsi člani Sekcije tekstilcev pri Obrtno – podjetniške zbornice Slovenije. Vabljeni vsi člani, potencialni člani sekcije, ki jih vsebina predavanja zanima in bi se želeli udeležiti srečanja . Sekcija vse predloge sprejme odprto in pobude članov vedno obravnava. Vsi člani sekcije imajo možnost sodelovati in veseli bomo novih pobud.

Opis programa:

Spoštovani,

Vabimo vas na  19. Tradicionalnega strokovnega srečanja tekstilcev in predelovalcev kož pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki ga pripravljamo 10. in 11. oktobra 2019 v hotelu v Ankaranu. Dvodnevno srečanje bo tokrat potekalo v Hotelu & resort Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran v Stekleni dvorani. Rezervacije za nastavitve  v ANKARANU javite na telefonsko številko:   05 66 37 444  ali preko e- pošte booking@adria-ankaran.si do 30.9.2019 s sklicem, da ste udeleženci strokovnega srečanja tekstilcev.

Za udeležence srečanja so cene za nočitve še ugodnejše kot lansko leto.

Tekstilci 2019


Bodite del najpomembnejšega dogodka za tekstilce in kožarje  v Sloveniji tudi vi!

Program za tekstilce petek 2019

Program za tekstilce sobota 2019

Tekstilci - informacije o nastanitvi 2019

Cena hotela vključuje:
- Zajtrk (buffet) v restavraciji Convent (ca 150 m od Vil),
- neomejen vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo,
- neomejen brezplačni vstop v fitness,
- -10% popusta na wellness storitve,
- brezplačni parkirni prostor pred hotelom,
- brezplačni WI-FI.        Prijava na dogodek je obvezna!

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali preko prijavnice, ki jo posredujete po e-pošti na naslov adrijana.poljansek@ozs.si – glej na dnu objave.


VLJUDNO VABLJENI!