Seminar o novostih Incoterms 2020

Podatki o dogodku:

Kraj:
GZS, Center za poslovno usposabljanje, Kardeljeva ploščad 27a 1000 Ljubljana, Učilnica Krka

Datum in ura:
16.4.2020, 9:00 - 13:00

Kategorija:
Izobraževanja

Cena:
Opis programa:

Neustrezna razlaga poenotenih pravil najpomembnejših trgovinskih oz. transportnih klavzul in pojmov uporabljenih v mednarodni trgovini, nepoznavanje razlik v trgovinski praksi posameznih držav ter različna tolmačenja trgovinskih nazivov, povzroča veliko sporov ter izgubo časa in denarja.

Na seminarju vas bomo seznanili z nekaterimi spremembami Incoterms 2020, še posebej pa se bomo podrobneje posvetili osvežitvi pravilne uporabe posameznih klavzul z zanimivimi novimi praktičnimi primeri, saj glede na vprašanja iz prakse predavatleja ugotavljata, da uporabniki ne poznajo dovolj dobro niti obstoječe verzije Incoterms.

Seminar je namenjen komercialistom, vodjem področja prodaje/nabave, tržnikom, logistom in drugim, ki ste v praksi vključeni v procese mednarodnega poslovanja in uporabljate klavzule Incoterms.

Z vami bosta dobra poznavalca klavzul Incoterms in strokovnjaka s področja prava mednarodne trgovine:

dr. Andrej Friedl, generalni sekretar Nacionalnega odbora Mednarodne trgovinske zbornice za Slovenijo

mag. Marko Djinović, generalni sekretar stalne arbitraže pri GZS

Kotizacija: 180,00 EUR + 22 % DDV (skupaj 219,60 EUR) na osebo.

Popust: 20% za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (Koda za popust: OZSINC2020).

Popust: 20% za člane GZS.

Plačilo kotizacije na seminarju vključuje: udeležbo, gradivo in postrežbo med odmori. Prosimo, da kotizacijo za seminar poravnate najpozneje tri dni pred začetkom dogodka na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana, SI56 0201-1001-4816-764, sklic: 4005-6208.

Račun boste prejeli po seminarju. Odjave sprejemamo najkasneje 3 delovne dni pred seminarjem. V tem primeru vam kotizacijo vrnemo v celoti. Pri odjavah po tem roku ali neudeležbi, kotizacijo zadržimo v celoti. V primeru premajhnega števila udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja. V tem primeru vam vnaprej vplačano kotizacijo vrnemo.

Predračun
Prijava

Organizator

SAŠO PRISTAVEC
Telefonska številka
01/5897-659
Elektronski naslov
SASO.PRISTAVEC@CPU.SI