Predavanje: E-MAIL MARKETING - odpovedano

Podatki o dogodku:

Kraj:
OOZ Škofja Loka, Spodnji trg 2a, 4220 Škofja Loka

Datum in ura:
12.5.2020, 17:00 - 19:30

Kategorija:
Dogodki OOZ

Cena:Opis dogodka:

Email marketing je najmočnejše in najcenejše orodje spletne prodaje. Tukaj se dejansko vrši prodaja. Žal pa temu kanalu namenjamo najmanj pozornosti, oz. ga celo ignoriramo. Od uvedbe GDPR še nekoliko močneje…

Opis programa:


Socialna omrežja, spletni oglasi in ostali kanali so odlični za nabiranje potencialnih strank in informiranje, zaključimo prodajo pa dejansko najlažje in najhitreje z email marketingom. In v tej točki »pogori« večina podjetnikov.

Predavanje je namenjeno vam, če:

 • želite povečati prodajo
 • želite povečati prepoznavnost
 • se želite pokazati kot strokovnjak na svojem področju
 • menite, da še veliko ljudi ne ve, kaj ponujate
 • nimate veliko sredstev, vendar bi želeli več oglaševati
 • nimate še izkušenj na tem področju
 • želite nadgraditi svoje obstoječe znanje o e-mail marketingu
Komu predavanje ni namenjeno? Naprednim uporabnikom.

E-mail marketing je primeren za čisto vsako podjetje in dejavnost, lahek za uporabo in zelo učinkovit. Žal pa ga le malo katero v Sloveniji uporablja. V tujini največji fokus podjetja namenjajo prav e-mail marketingu.

Na predavanju boste spoznali, da del e-mail marketinga že uporabljate, vendar tega niti veste oz. ne izkoristite. Zato izgubljate možnost bistveno večje prodaje.
Spoznali boste, da je to medij, ki ga morate vključiti v svoj marketing, da je to medij, kjer dejansko lahko veliko prodate in nič ne plačate.
Spoznali boste, da ste to sposobni sami izvajati, brez pomoči in da lahko tudi za 100% povečate število strank.
Spoznali boste usodno in najdražjo napako, ki jo počne 90% podjetnikov in se ji seveda imeli od zdaj naprej možnost izogniti….

Po predavanju vam bo popolnoma jasno, kako, kdaj in zakaj želite uporabiti email marketing, kako poenostaviti proces prodaje, kako izgleda vaša prodajna pot in kako le to AVTOMATIZIRATI.

Cilj tega predavanja je, da pridobite celostno sliko vaše oglaševalsko prodajne poti in da se na podlagi pridobljenih informacij lahko samostojno opredelite, kako učinkovit sistem oglaševanja uporabljate trenutno in kaj lahko naredite, da ga izboljšate. Predvsem pa, da vam predavateljica pokaže, kako na najbolj enostaven način prihraniti tako čas, kot denar za oglaševalsko prodajne strategije.

Vsebina predavanja:
 • Dejstva in prednosti email marketinga
 • Potek vaše prodajne poti
 • Najdražja napaka, ki jo počne 90% podjetnikov
 • Kje izgubljate dragoceni čas in denar?
 • Zakaj, kje in kako zbirati potencialne stranke?
 • S čim izvajamo e-mail marketing in avtomatizacijo?
 • Rešitev kako naučeno izvesti!


Čas in kraj predavanja:
torek, 12. maj 2020, od 17. do 19.30 ure v veliki predavalnici OOZ Škofja Loka, Spodnji trg 2a, Škofja Loka.

Predavanje bo izvedla: Mojca Babuder
Od leta 2010 je v prodajno marketinških vodah. Sodeluje z največjimi mediji ( Radio 1, Planet TV, Tam Tam,…) v Sloveniji in tudi Italiji. Kot svetovalec povezuje, izobražuje in svetuje podjetnikom kje, kdaj in kako poiskati svojo idealno stranko skozi oglaševalsko kampanjo. Prvo lastno blagovno znamko 3Utrip, pod katero ureja, izdaja, trži, oblikuje, tiska in distribuira revije na Primorskem in v Italiji, je ustanovila kot dopolnitev ponudbe ostalih medijev in kot ugodno rešitev za lokalne oglaševalce. Decembra 2018 je bil natisnjen milijonti izvod. Leta 2016 je dodala še drugo blagovno znamko, Everwood – lesena sončna očala in ročne ure. Od takrat večino časa namenja spletnemu marketingu.  Pridobljena znanja in izkušnje zadnja 3 leta posreduje podjetnikom na predavanjih in delavnicah po celi Sloveniji.  Do sedaj ji je zaupalo že več kot 1500 podjetnikov. Pravkar je v pripravi nova mednarodna blagovna znamka – Ad4u.eu – namenjena on-line izobraževanju.

Kotizacija:
 • brezplačna udeležba za člane OOZ Škofja Loka, njihove družinske člane in zaposlene delavce, ob pogoju plačane članarine,
 • 20 EUR (z vključenim DDV) za člane ostalih območnih obrtno-podjetniških zbornic, ob pogoju plačane članarine,
 • 40 EUR (z vključenim DDV) za vse ostale udeležence.

Udeleženci kotizacijo poravnajo na osnovi izstavljenega predračuna!

Rok za prijavo: 11. 5. 2020 oz. do zasedbe prostih mest.

Prijave in dodatne informacije:
OOZ Škofja Loka preko spletne prijave, telefona (04 50 60 200) ali e-pošte (ooz.sk.loka@siol.net).