Delavnica: KONKRETNO nad E-mail MARKETING - odpovedano

Podatki o dogodku:

Kraj:
OOZ Škofja Loka, Spodnji trg 2, 4220 Škofja Loka

Datum in ura:
25.5.2020, 9:00 - 13:00

Kategorija:
Dogodki OOZ

Cena:Opis dogodka:

Na predavanju 12. maja v Škofji Loki prejmete zelo pomembne informacije zakaj je E-mail marketing lahko ključ do uspešne prodaje, pridobite informacije, kako to izvajati in dobite vpogled v razumevanje tega pomembnega medija. Po seminarju lahko doma sami implementirate naučeno, vendar z udeležbo na delavnici: »KONKRETNO nad E-mail marketing« prihranite ogromno časa in truda za učenje, raziskovanje in testiranje, kako dejansko sami prispeti do boljšega rezultata.

Opis programa:Vsako zase ali samostojno je popolnoma dovolj za profesionalen in uspešen nastop, vendar z udeležbo na obeh: predavanje + delavnica prihranite ogromno časa in hitreje dosežete zastavljen cilj:
 1. Povečana prepoznavnost
 2. Več strank / prodaje

Na delavnici po strategiji Step by Step:
 • Spoznamo orodje za izvajanje E-mail marketinga
 • Kreiramo svojo prvo kampanjo v 4-ih enostavnih korakih
 • Kreiramo kontaktni obrazec za Facebook ali spletno stran
 • Pripravimo prvi avtomatiziran sistem, ki vam bo v prihodnosti omogočil prodajo brez vaše prisotnosti - 24/7

Celotna delavnica se izvaja s KONKRETNO IZVEDBO nalog, na individualnih primerih, zato je udeležba omejena na max. 7 udeležencev.

Po delavnici boste usposobljeni za popolnoma samostojno izvajanje e-mail marketinga, zbiranja kontaktov in kreiranja kampanj. Izvajanje naučenega vam lahko že v kratkem roku doprinese veliko večjo prodajo, kot ste jo imeli sedaj.

Udeleženec delavnice KONKRETNO nad E-mail marketing prejme:
 • KONKRETNO ZNANJE: kot že sam naslov pove, je delavnica pripravljena na konkretni Step by step tehniki, kjer v enem dnevu prejmete uporabno, konkretno in učinkovito znanje!
 • INDIVIDUALNI PRISTOP: delavnica je individualno naravnana in vam nudi le praktično znanje! V skupini je maksimalno 7 udeležencev.
 • BREZPLAČNO GRADIVO: gradivo vsebuje popolnoma vse informacije, ki jih bomo predelali na delavnici z natančnimi napotki. Tako boste kasneje enostavno sledili napotkom in vaše delo bo teklo nemoteno.
 • FACEBOOK SKUPINA ZA PODPORO IN POMOČ NA PODROČJU OGLAŠEVANJA: po delavnici imate na voljo zaprto Facebook skupino, kjer obnavljamo teme iz delavnice, postavljamo vprašanja, odgovarjamo, si svetujemo in si pomagamo.
 • INDIVIDUALNO SVETOVANJE PO DELAVNICI: seveda pa vam je izvajalka delavnice na razpolago za dodatne 0,5 ure individualnega svetovanja, v kolikor vam bo na delavnici kakšen podatek ušel, če bi želeli obnoviti svoje znanje ali potrebujete kakšen nasvet glede vaše strani.
 • NEPRECENLJIVO DRUŽENJE, MREŽENJE IN IZMENJAVA MNENJ TER IZKUŠENJ: + Notesnik + Sticky cleaner za telefon + BON za Facebook e-delavnico v vrednosti 150 € + brezplačna orodja in aplikacije

Za udeležbo na delavnici ne potrebujete predhodnih strokovnih znanj. Ni namenjeno oglaševalcem z naprednim znanjem, oz. podjetjem, ki že uporabljajo katero od orodij za množično pošiljanje mailov, razen, če želijo le tega zamenjati.

Pogoj za udeležbo na delavnici:
 • Prenosni računalnik
 • Predhodna prijava, saj ustvarimo račun vsaj 2 dni pred delavnico, če želite praktično ustvariti svojo prvo kampanjo. Račun na orodju, ki ga bomo uporabili na delavnici, je popolnoma brezplačen. Ker potrebujejo vsaj 1 dan za potrditev registracije, se prijava opravi po video navodilih, ki jih prejmete pred delavnico ali pa vam ga ustvarimo mi.

Čas in kraj delavnice:
ponedeljek, 25. maj 2020, od 9. do 13. ure v mali predavalnici OOZ Škofja Loka, Spodnji trg 2, Škofja Loka.

Predavanje bo izvedla: Mojca Babuder

Kotizacija:
 • 120 EUR (z vključenim DDV) za člane OOZ Škofja Loka, njihove družinske člane in zaposlene delavce, ob pogoju plačane članarine,
 • 120 EUR (z vključenim DDV) za člane ostalih območnih obrtno-podjetniških zbornic, ob pogoju plačane članarine,
 • 180 EUR (z vključenim DDV) za vse ostale udeležence.
Udeleženci kotizacijo poravnajo na osnovi izstavljenega predračuna!

Rok za prijavo: 20. 5. 2020 oz. do zasedbe prostih mest.

Prijave in dodatne informacije:
OOZ Škofja Loka preko spletne prijave, telefona (04 50 60 200) ali e-pošte (ooz.sk.loka@siol.net).